Taallessen Nederlands en Engels

Elangco verzorgt ook taalonderwijs in het Nederlands en Engels. We zijn daar vorig jaar mee gestart en het loopt heel goed. De meeste van mijn leerlingen zijn ex-pats, mensen die door hun bedrijf zijn uitgezonden naar Nederland om hier een jaar of langer te komen werken. Een wereldwijd opererend bedrijf biedt die dienst aan en huurt mij (en vele andere leraren) in om het werk te doen.
Maar intussen ben ik ook in contact gekomen met ex-pats die niet zulke lessen krijgen aangeboden van hun werkgever. Dan huren ze mij rechtstreeks in. Vanzelfsprekend is dat voordeliger voor mij en voor de leerling, omdat er dan geen duur bemiddelingsbureau aan te pas komt.
Tot nu toe komen die contacten tot stand via mond tot mond reclame, want er stond nog niets over op de website. Hoog tijd om dat te veranderen. Lees er alles over op de pagina Taallessen.

This post is also available in: Engels


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *